الطريقه:
ناتي بالبطاطس وتقشرينها وتقطعينها اصابع
وبعدين اثناء التقطيع تضعي مقدارا من الملح على النار
ولما تغلي الماء تضعي مقدار فنجان من الخل وتضيفي البطاطس
وتتركيها تغلي لمدة خمس دقائق
وبعدين تصفيها من الماء وتسخني الزيت وتقليها وبالهنا والعافيه
ملاحظه:هذه الطريقه رائعه مع تقطيعالبطاطس حلقات شيبسي لكن مع تقليل مدة الغلي
ناتي بالبطاطس وتقشرينها وتقطعينها اصابع
وبعدين اثناء التقطيع تضعي مقدارا من الملح على النار
ولما تغلي الماء تضعي مقدار فنجان من الخل وتضيفي البطاطس
وتتركيها تغلي لمدة خمس دقائق
وبعدين تصفيها من الماء وتسخني الزيت وتقليها وبالهنا والعافيه
ملاحظه:هذه الطريقه رائعه مع تقطيعالبطاطس حلقات شيبسي لكن مع تقليل مدة الغلي